loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

Подгответе се на време. Оваа важна информација ја споделуваме само со вас.

Од 18-25 април посетете не и очекувајте неповторливи цени на некои од нашите модели.

Листата на конкретните модели на возила кои се дел од оваа понудата, со вклучителната задолжителна опрема, побарајте ја во нашите салони. Таму ќе ги добиете сите неопходни информации и конкретни понуди. Количината е ограничена, а ограничено е и времето за ваша брза реакција.

Барање на понуда

Искористете ја оваа извонредна прилика, само еднаш во годината!

 Ве очекуваме.

Оди на почеток