loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО КОНФИГУРАТОРОТ!

Избери модел!

Astra

Повеќе понуди се достапни за овој модел.
astra-k-5-door
Редовна цена: 15.339 €

Цена со попуст: 13.728 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Astra Sports Tourer

Повеќе понуди се достапни за овој модел.
astra-k-sports-tourer
Редовна цена: 16.099 €

Цена со попуст: 14.409 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Astra co 4 Врати

Повеќе понуди се достапни за овој модел.
astra-j-4-door
Редовна цена: 16.415 €

Цена со попуст: 12.640 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

GTC

Astra-GTC

Цена со попуст: 21.733 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Corsa 3-Врати

Повеќе понуди се достапни за овој модел.
Corsa-E-3-door

Цена со попуст: 9.930 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Corsa 5-Врати

Повеќе понуди се достапни за овој модел.
Corsa-E-5-door

Цена со попуст: 10.231 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Corsavan

Corsavan

Цена со попуст: 9.872 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Новата Insignia Grand Sport

New-Insignia-5-door
Редовна цена: 23.036 €

Цена со попуст: 20.732 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Новата Insignia Sports Tourer

New-Insignia-Sports-Tourer
Редовна цена: 24.652 €

Цена со попуст: 22.187 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Mokka X

Повеќе понуди се достапни за овој модел.
Mokka-X
Редовна цена: 19.539 €

Цена со попуст: 15.729 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Zafira

Повеќе понуди се достапни за овој модел.
Zafira
Редовна цена: 19.073 €

Цена со попуст: 17.452 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Crossland X

Повеќе понуди се достапни за овој модел.
Crossland X
Редовна цена: 16.317 €

Цена со попуст: 13.788 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Vivaro Combi

Повеќе понуди се достапни за овој модел.
Vivaro-Combi

Цена со попуст: 27.687 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Vivaro Tourer

Vivaro-Tourer

Цена со попуст: 37.688 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Movano Combi

Movano-Combi

Цена со попуст: 32.355 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Movano Bus

Movano-Bus

Цена со попуст: 42.864 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Оди на почеток