loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
1000 Скопје 16-та Македонска Бригада 2

Сервис Аутомакедонија АД

Моментална адреса

Контакт

Адреса

16-та Македонска Бригада 2
1000 Скопје

Координате
Ширина 42.0023041
Должина 21.46065939999994

Контакт

Централен контакт
Продажба
Сервис
Пон:

08:00 - 17:00

Вто:

08:00 - 17:00

Сре:

08:00 - 17:00

Чет:

08:00 - 17:00

Пет:

08:00 - 17:00

Саб:

08:00 - 14:00

Контакт

Полињата означени со * се задолжителни.
Со кликнување на копчето „Испрати“, Вие се согласувате Вашите лични податоци да се обработуваат и употребуваат од страните наведени во Изјавата за приватност за споменатите цели и да бидете контактирани преку каналите што сте ги навеле.

Би сакал/а да примам понатамошни информации за вашите производи и услуги преку:
и се согласувам на поврзано обработување на податоците, како што е опишано во Изјавата за комуникација.


Оди на почеток