loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

Тукушто додадовте автомобил во вашиот Паркинг.

ПосетаПаркинг Автомобили

 

Пронајдовте 50 автомобили.

Подобрете го вашето пребарување

Ресетирај сѐ
Специјална понуда
 • Година на производство:  2017
 • Боја:  Abalone White
 • Моќ:  51Киловат / 70Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0033TTAD
 
Специјална понуда
27 585 EUR
21 570 EUR
со ДДВ
20 920 EUR
Акциска цена
 • Година на производство:  2017
 • Боја:  Сива Son of a Gun Gray / Сива Quantum
 • Моќ:  100Киловат / 136Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0049TWPN
 
Специјална понуда
16 821 EUR
15 055 EUR
со ДДВ
14 455 EUR
Акциска цена
 • Година на производство:  2016
 • Боја:  Pull Me Over Red
 • Моќ:  74Киловат / 100Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0057TT6A
 
Специјална понуда
 • Година на производство:  2017
 • Боја:  Светла зелена боја (grasshopper)
 • Моќ:  51Киловат / 70Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0058TWM5
 
Специјална понуда
 • Година на производство:  2017
 • Боја:  Сива Son of a Gun Gray / Сива Quantum
 • Моќ:  100Киловат / 136Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0001TYET
 
Специјална понуда
 • Година на производство:  2017
 • Боја:  Switchblade сребрена (Sovereign Сребрена)
 • Моќ:  73Киловат / 99Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0002VBKB
 
Специјална понуда
29 570 EUR
23 800 EUR
со ДДВ
23 150 EUR
Акциска цена
 • Година на производство:  2017
 • Боја:  Glečerno bela
 • Моќ:  100Киловат / 136Коњска сила
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0004TVDE
 
Специјална понуда
 • Година на производство:  2017
 • Боја:  Casablanca бела
 • Моќ:  92Киловат / 125Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0004TZ3Z
 
Специјална понуда
 • Година на производство:  2017
 • Боја:  Satin Steel Gray
 • Моќ:  125Киловат / 170Коњска сила
 • Менувач:  8-степен автоматски менувач
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0005VCTL
 
Специјална понуда
 • Година на производство:  2017
 • Боја:  полноќно црна
 • Моќ:  92Киловат / 125Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0008VK87