loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

Тукушто додадовте автомобил во вашиот Паркинг.

ПосетаПаркинг Автомобили

 

Пронајдовте 33 автомобили.

Подобрете го вашето пребарување

Ресетирај сѐ
Специјална понуда
 • Боја:  Сина темна месечина
 • Моќ:  100 Киловат / 136 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0064VDRE
 
Специјална понуда
30 288 EUR
23 685 EUR
со ДДВ
23 035 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Black Meet Kettle MET
 • Моќ:  100 Киловат / 136 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0066TWDN
 
Специјална понуда
 • Боја:  Black Meet Kettle
 • Моќ:  85 Киловат / 115 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0074TYAL
 
Специјална понуда
26 499 EUR
24 200 EUR
со ДДВ
23 200 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Satin Steel Gray
 • Моќ:  99 Киловат / 134 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0077VBWH
 
Специјална понуда
 • Боја:  Satin Steel Gray
 • Моќ:  60 Киловат / 81 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0083VF85
 
Специјална понуда
 • Боја:  Глечерно бела
 • Моќ:  73 Киловат / 99 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0086VG9Q
 
Специјална понуда
 • Боја:  Black Meet Kettle
 • Моќ:  100 Киловат / 136 Коњска сила
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0087VEQG
 
Специјална понуда
 • Боја:  полноќно црна
 • Моќ:  92 Киловат / 125 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0008VK87
 
Специјална понуда
 • Боја:  Burning Hot
 • Моќ:  85 Киловат / 115 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0013VE48
 
Специјална понуда
 • Боја:  Глечерно бела
 • Моќ:  55 Киловат / 75 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0014VGFX
 
Оди на почеток