loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

ADAM Rocks

Opel Adam Rocks
Основна цена 15.851 €
Цена со попуст 14.741 €

Понатаму

Astra

Opel Astra
Основна цена 15.339 €
Цена со попуст 13.728 €

Понатаму

Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer
Основна цена 16.099 €
Цена со попуст 14.409 €

Понатаму

Astra co 4 Врати

Opel Astra co 4 Врати
Основна цена 16.415 €
Цена со попуст 12.640 €

Понатаму

Mokka X

Opel Mokka X
Основна цена 19.539 €
Цена со попуст 15.729 €

Понатаму

Crossland X

Opel Crossland X
Основна цена 16.317 €
Цена со попуст 13.788 €

Понатаму

Zafira

Opel Zafira
Основна цена 19.073 €
Цена со попуст 17.452 €

Понатаму

Сликата може да прикажува додатна опрема.


Opel ќе направи разумни напори да овозможи содржините на оваа веб страница да бидат прецизни и современи, но не презема одговорност за било какви барања или загуби кои произлегуваат од потпирање на содржините на оваа веб страница. Некои од информациите може да не се точни како резултат на промени на производот кои се појавиле по неговото лансирање. Дел од опишаната или прикажаната опрема може да биде достапна само во некои земји или пак по повисока цена. Opel го задржува правото за промена на спецификациите за производот во било кое време. За прецизните спецификации за производот во вашата земја, консултирајте се со локалниот овластен дилер за Opel.

Оди на почеток