loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • ВНАТРЕШНОСТ 360°
 • ДИЗАЈН
 • ОПРЕМЕНОСТ И ТКАЕНИНИ
 • ТЕХНОЛОГИЈА НА СВЕТЛАТА
 • ТРКАЛА
 • БОИ
 • OPC ЛИНИЈА
 • ПАКЕТ ТУРБО ПЛУС
 • OPEL EYE
 • ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ.
 • ГРАДСКИ РЕЖИМ
 • ПАКЕТ ЗА ВИДЛИВОСТ И СВЕТЛА
 • FLEXFIX®
 • INTELLILINK
 • НАВИГАЦИЈА
 • РАДИА
 • ПРИЈАТНА ТОПЛИНА
 • СОНЧЕВ ПОКРИВ
 • ПРОСТОР ЗА ТОВАРЕЊЕ
 • МОТОРИ
 • ПРЕНОС
 • ECOFLEX
 • ДИНАМИКА ВО ВОЗЕЊЕТО
 • OPC