loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

Пронајдете го својот идеален автомобил во нашиот салон!

Подготвивме супер понуди за ограничен број возила. Побрзајте, понудата важи до потрошување на залихите.

 

Искористете ја можноста да набавите некои од нашите најпопуларни по специјални цени со акциски попусти. Погледнете го списокот со достапни возила и одберете го својот нов „омилен Германец“!

 

Погледнете го списокот со возила

Потражите понуда

Контакт

Полињата означени со * се задолжителни.
Вашите лични податоци ќе бидат обработени од соодветниот контролер, како што е опишано во Изјавата за приватност.

За повеќе информации во врска со вашите права поврзани со приватноста и во врска со нашите информации за контакт ве молиме видете тука.
Оди на почеток