loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

Искористете ја понудата која има сè, изберете еден од моделите и запловите во нова летна авантура со нов автомобил. Изберете возило со иновативни технологии, инспиративен и модерен дизајн, одлична практичност и удобност со надпросечен волумен на багажниот простор, автоматски клима уред и избор од мануелен или автоматски менувач со 6 брзини. Искористете ја можноста да добиете возило со врвен германски квалитет, веднаш достапно по атрактивна ценa.

Crossland X Enjoy 1.2 бензин.

Од 14.620€ со учество од 30% или 4.390€ и рата од 169€ за период од 72 месеци.

 

Astra Sedan Enjoy 1.6 бензин.

Од 13.200€ со учество од 35% или 4.620€ и рата од 139€ за период од 72 месеци.

 

Пресметката се однесува за плаќање по пат на финансиски лизинг во соработка со „Sparkasse Lizing„ од 72 месеци.

 

Побрзајте ограничено време и ограничена количина на возила. Ве очекуваме.

 

Прикажаниот изглед на автомобилот е само за илустрација и не се однесува на оваа промоција. Opel Southeast Europe LLC и авторизираните дилери го задржуваат правото на измена или повлекување на понудата во било кое време и без предходна најава. Понудата важи до 30.06.2018.

КОНТАКТ

ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

Оди на почеток