loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

Ви ја претставуваме комерцијалната програма на Opel, семејство на удобни и практични комбиња, подготвени да Ви дадат поддршка Вам и на Вашиот бизнис.

 

Исклучително функционален, иновативен, со напредни безбедносни системи и економични мотори, Combo е деловен партнер каков што од секогаш сте посакувале.

 

Елегантниот, Opel Vivaro. Нова форма на доверливост, економичност и носивост. Повеќе моќност, поголем товарен простор, поголема удобност за работниците и најнапредни системи за поврзување.

 

Големо комбе проектирано и произведено специјално да биде Ваша канцеларија на тркала. Сега со поголема удобност за возачот и помоќен од било кога, Opel Movano е оперативна ѕвезда во светот на комбињата.

 

Посетете го најблискиот Opel партнер и побарајте ја најповолната понуда за својата „подвижнаˮ канцеларија.

Контакт

Полињата означени со * се задолжителни.
Вашите лични податоци ќе бидат обработени од соодветниот контролер, како што е опишано во Изјавата за приватност.

За повеќе информации во врска со вашите права поврзани со приватноста и во врска со нашите информации за контакт ве молиме видете тука.
Оди на почеток