loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

Посветен на постојани бизнис иновации, Opel се обидува да им помогне и на другите компании да се развиваат во насоката која сами ќе си ја одредат. Нудејќи безбедност, добри цени и квалитет, услугите на Opel во врска со продажбата за флота се практични и за поединци и за корпоративни клиенти.

Откријте ги нашите предности:

 

  • шорок спектар на возила и конкурентни услови на продажба,
  • бесплатна демонстрација и тестирање возила,
  • искусните продажни советници кои им овозможуваат вистинска поддршка на клиентите за флотата во пронаоѓање најдобри решенија за нивните потреби
  • развиена продажно-сервисна мрежа

 

За вас развивме страст, иновативност, перфекционизам и одговорност, за да ја добиеме вашата доверба. Доверба, која редовно се негува со специјалните предности на програмата на Opel за деловни партнери.
Оди на почеток