loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО КОНФИГУРАТОРОТ!

Избери модел!

Movano кабина со платформа

Movano-Platform-Cab

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Movano kипер со продолжена кабина

Movano-Tipper

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Movano oтворен сандучар

Movano-Dropside

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Movano oтворен сандучар со продолжена кабина

Movano-Dropside-Crew-Cab-DUPL

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Movano Отворен сандучар со продолжена кабина

Movano-Dropside-Crew-Cab

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Movano Van

Movano

Основна цена: 27.739 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Movano Van со продолжена кабина

Movano-Crew-Van

Основна цена: 30.616 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Movano Шасија со кабина

Movano-Chassis-Cab

Основна цена: 26.441 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Movano шасија со продолжена кабина

Movano-Crew-Cab

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Movano Шасија со товарен сандак

Movano-Box-Van

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Vivaro Van

Vivaro

Основна цена: 23.311 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Vivaro Van Со Продолжена Кабина

Vivaro-Crew-Van

Основна цена: 25.818 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Оди на почеток