loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
1000 Скопје 16-та Македонска Бригада 2

Сервис Аутомакедонија АД

Моментална адреса

Контакт

Адреса

16-та Македонска Бригада 2
1000 Скопје

Координате
Ширина 42.0023041
Должина 21.46065939999994

Контакт

Централен контакт
Продажба
Сервис
Пон:

08:00 - 17:00

Вто:

08:00 - 17:00

Сре:

08:00 - 17:00

Чет:

08:00 - 17:00

Пет:

08:00 - 17:00

Саб:

08:00 - 14:00

Контакт

Полињата означени со * се задолжителни.
Вашите лични податоци ќе бидат обработени од соодветниот контролер, како што е опишано во Изјавата за приватност.

За повеќе информации во врска со вашите права поврзани со приватноста и во врска со нашите информации за контакт ве молиме видете тука.
Оди на почеток