loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

Тукушто додадовте автомобил во вашиот Паркинг.

ПосетаПаркинг Автомобили

 

Пронајдовте 49 автомобили.

Подобрете го вашето пребарување

Ресетирај сѐ
Специјални понуди
Opel Astra K Astra, 1.5 DVH, 90 kW / 122 к.с. Start/Stop
 • Боја:  Глечерно бела
 • Моќ:  90 Киловат / 122 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0011WRCN
 
Специјални понуди
Opel Movano Van L3H3 3.5t, 2.3 Turbo Diesel (99 kW / 135 к.с.)
 • Боја:  Polar White
 • Моќ:  99 Киловат / 135 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0003WNTP
 
Специјални понуди
Opel Grandland X Enjoy, F 1.2 XHT, 96 kW / 130 к.с. Start/Stop
23 890 EUR
1 500 EUR
со ДДВ
22 390 EUR
Акциска цена
 • Боја:  White Jade
 • Моќ:  96 Киловат / 130 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0071WF0F
 
Специјални понуди
Opel Vivaro Combi L Increased Payload, 2.0 110 kW / 150 к.с. Start/Stop
 • Боја:  White Jade
 • Моќ:  110 Киловат / 150 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0027WDKX
 
Специјални понуди
Opel Vivaro Panel Van Enjoy L Increased Payload, 2.0 110 kW / 150 к.с. Start/Stop
 • Боја:  White Jade
 • Моќ:  110 Киловат / 150 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0086WNPK
 
Специјални понуди
Opel Vivaro Panel Van Enjoy L Increased Payload, 2.0 110 kW / 150 к.с. Start/Stop
 • Боја:  White Jade
 • Моќ:  110 Киловат / 150 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0088WL49
 
Специјални понуди
Opel Corsa Edition, D 1.5 DT, 74 kW / 100 к.с. Start/Stop
 • Боја:  Глечерно бела
 • Моќ:  74 Киловат / 100 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0042WNVD
 
Специјални понуди
Opel Corsa Edition, D 1.5 DT, 74 kW / 100 к.с. Start/Stop
 • Боја:  Глечерно бела
 • Моќ:  74 Киловат / 100 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0059WK3M
 
Специјални понуди
Opel Corsa Edition, F 1.2 XEL, 55 kW / 75 к.с. Start/Stop
 • Боја:  Orange Fizz
 • Моќ:  55 Киловат / 75 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0018WQDV
 
Специјални понуди
Opel Corsa Edition, F 1.2 XHL, 74 kW / 100 к.с. Start/Stop
 • Боја:  Peperoncino Red
 • Моќ:  74 Киловат / 100 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0008WY2B
 
Оди на почеток