loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

Тукушто додадовте автомобил во вашиот Паркинг.

ПосетаПаркинг Автомобили

 

Пронајдовте 5 автомобили.

Подобрете го вашето пребарување

Ресетирај сѐ
Специјални понуди
 • Боја:  Глечерно бела
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0011WRCN
 
Специјални понуди
 • Боја:  Polar White
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0003WNTP
 
Специјални понуди
 • Боја:  Сина темна месечина
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0009WTG2
 
Специјални понуди
 • Боја:  White Jade
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0071WF0F
 
Специјални понуди
 • Боја:  Black Meet Kettle
 • Менувач:  8-степен автоматски менувач
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0090WN4K
 
Оди на почеток