loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

Тукушто додадовте автомобил во вашиот Паркинг.

ПосетаПаркинг Автомобили

 

Пронајдовте 37 автомобили.

Подобрете го вашето пребарување

Ресетирај сѐ
Специјални понуди
Opel Vivaro Panel Van Enjoy L Increased Payload, 2.0 110 kW / 150 к.с. Start/Stop
 • Боја:  White Jade
 • Моќ:  110 Киловат / 150 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0088WL49
 
Специјални понуди
Opel Crossland X Innovation, D 1.5 DT, 75 kW / 102 к.с. Start/Stop
19 141 EUR
2 041 EUR
со ДДВ
17 100 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Moonstone Grey
 • Моќ:  75 Киловат / 102 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0067WCEK
 
Специјални понуди
Opel Astra K Enjoy, 1.0 XFL, 66 kW / 90 к.с. Start/Stop
16 080 EUR
1 380 EUR
со ДДВ
14 700 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Pull Me Over Red
 • Моќ:  66 Киловат / 90 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0032WGE6
 
Специјални понуди
Opel Astra K Enjoy, 1.0 XFL, 66 kW / 90 к.с. Start/Stop
16 060 EUR
1 220 EUR
со ДДВ
14 840 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Black Meet Kettle
 • Моќ:  66 Киловат / 90 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0027WLLP
 
Специјални понуди
Opel Astra K Astra, 1.5 DVH, 90 kW / 122 к.с. Start/Stop
21 840 EUR
1 340 EUR
со ДДВ
20 500 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Глечерно бела
 • Моќ:  90 Киловат / 122 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0011WRCN
 
Специјални понуди
Opel Astra K Elegance, 1.5 DVH, 90 kW / 122 к.с. Start/Stop
22 280 EUR
1 320 EUR
со ДДВ
20 960 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Глечерно бела
 • Моќ:  90 Киловат / 122 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0080WNFQ
 
Специјални понуди
Opel Astra K GS Line, 1.2 SHT, 96 kW / 130 к.с. Start/Stop
21 180 EUR
2 480 EUR
со ДДВ
18 700 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Black Meet Kettle
 • Моќ:  96 Киловат / 130 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0063WHWQ
 
Специјални понуди
Opel Combo Van Selection L1 Standard Payload, 1.5 DT, 55 kW / 75 к.с.
15 500 EUR
800 EUR
со ДДВ
14 700 EUR
Акциска цена
 • Боја:  White Jade
 • Моќ:  55 Киловат / 75 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0090WN4M
 
Специјални понуди
Opel Combo Life Enjoy L2 Increased Payload, 1.5 DT, 75 kW / 102 к.с. Start/Stop
18 560 EUR
1 360 EUR
со ДДВ
17 200 EUR
Акциска цена
 • Боја:  White Jade
 • Моќ:  75 Киловат / 102 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0094WHNM
 
Специјални понуди
Opel Combo Van Selection L2 Increased Payload, 1.5 DT, 75 kW / 102 к.с. Start/Stop
17 280 EUR
1 880 EUR
со ДДВ
15 400 EUR
Акциска цена
 • Боја:  White Jade
 • Моќ:  75 Киловат / 102 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0098WFYG
 
Оди на почеток