loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

Тукушто додадовте автомобил во вашиот Паркинг.

ПосетаПаркинг Автомобили

 

Пронајдовте 55 автомобили.

Подобрете го вашето пребарување

Ресетирај сѐ
Специјални понуди
 • Боја:  Glečerno bela
 • Моќ:  125 Киловат / 170 Коњска сила
 • Менувач:  8-степен автоматски менувач
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0049WLBQ
 
Специјални понуди
 • Боја:  Сина темна месечина
 • Моќ:  125 Киловат / 170 Коњска сила
 • Менувач:  8-степен автоматски менувач
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0008WNK4
 
Специјални понуди
 • Боја:  White Jade
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0097WD1L
 
Специјални понуди
 • Боја:  Moonstone Grey
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0038WG27
 
Специјални понуди
 • Боја:  Глечерно бела
 • Моќ:  92 Киловат / 125 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0013WKMA
 
Специјални понуди
 • Боја:  Глечерно бела
 • Моќ:  92 Киловат / 125 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0075WKV3
 
Специјални понуди
 • Боја:  Switchblade сребрена (Sovereign Сребрена)
 • Моќ:  92 Киловат / 125 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0075WKV2
 
Специјални понуди
 • Боја:  Pull Me Over Red
 • Моќ:  66 Киловат / 90 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0032WGE6
 
Специјални понуди
 • Боја:  Глечерно бела
 • Моќ:  66 Киловат / 90 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0061WKBF
 
Специјални понуди
 • Боја:  You Drive Me Crazy
 • Моќ:  66 Киловат / 90 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0099WKBH
 
Оди на почеток