loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

Тукушто додадовте автомобил во вашиот Паркинг.

ПосетаПаркинг Автомобили

 

Пронајдовте 37 автомобили.

Подобрете го вашето пребарување

Ресетирај сѐ
Специјални понуди
Opel Movano Van L3H3 3.5t, 2.3 Turbo Diesel (99 kW / 135 к.с.)
25 590 EUR
800 EUR
со ДДВ
24 790 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Polar White
 • Моќ:  99 Киловат / 135 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0003WNTP
 
Специјални понуди
Opel Movano Van L2H2 3.5t, 2.3 Turbo Diesel (99 kW / 135 к.с.)
25 100 EUR
1 200 EUR
со ДДВ
23 900 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Polar White
 • Моќ:  99 Киловат / 135 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0051WSTN
 
Специјални понуди
Opel Movano Van L3H3 3.5t, 2.3 Turbo Diesel (99 kW / 135 к.с.)
25 840 EUR
850 EUR
со ДДВ
24 990 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Polar White
 • Моќ:  99 Киловат / 135 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0050WV04
 
Специјални понуди
Opel Astra J Enjoy, D 1.4 NET, 103 kW / 140 к.с.
15 990 EUR
1 190 EUR
со ДДВ
14 800 EUR
Акциска цена
 • Боја:  You Drive Me Crazy
 • Моќ:  103 Киловат / 140 Коњска сила
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0097WPTK
 
Специјални понуди
Opel Grandland X Enjoy, D 1.5 DTH, 96 kW / 130 к.с.Start/Stop
25 440 EUR
2 920 EUR
со ДДВ
22 520 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Diamond Black
 • Моќ:  96 Киловат / 130 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0021WD6T
 
Специјални понуди
Opel Grandland X Enjoy, D 1.5 DTH, 96 kW / 130 к.с.Start/Stop
25 900 EUR
2 310 EUR
со ДДВ
23 590 EUR
Акциска цена
 • Боја:  White Jade
 • Моќ:  96 Киловат / 130 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0043WKP2
 
Специјални понуди
Opel Grandland X Enjoy, D 1.5 DTH, 96 kW / 130 к.с.Start/Stop
26 240 EUR
2 470 EUR
со ДДВ
23 770 EUR
Акциска цена
 • Боја:  White Jade
 • Моќ:  96 Киловат / 130 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0068WKMB
 
Специјални понуди
Opel Grandland X Enjoy, D 1.5 DTH, 96 kW / 130 к.с.Start/Stop
26 350 EUR
2 460 EUR
со ДДВ
23 890 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Moonstone Grey
 • Моќ:  96 Киловат / 130 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0096WKL1
 
Специјални понуди
Opel Grandland X Enjoy, D 1.5 DTH, 96 kW / 130 к.с.Start/Stop
25 440 EUR
2 920 EUR
со ДДВ
22 520 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Moonstone Grey
 • Моќ:  96 Киловат / 130 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0068WEW3
 
Специјални понуди
Opel Insignia Edition, 1.6 DTH, 100 kW / 136 к.с. Start/Stop
26 360 EUR
1 890 EUR
со ДДВ
24 470 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Black Meet Kettle
 • Моќ:  100 Киловат / 136 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0047WS9Z
 
Оди на почеток