loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

Тукушто додадовте автомобил во вашиот Паркинг.

ПосетаПаркинг Автомобили

 

Пронајдовте 55 автомобили.

Подобрете го вашето пребарување

Ресетирај сѐ
Специјални понуди
 • Боја:  Black Meet Kettle
 • Моќ:  66 Киловат / 90 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0027WLLP
 
Специјални понуди
 • Боја:  Глечерно бела
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0011WRCN
 
Специјални понуди
 • Боја:  Black Meet Kettle
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0063WHWQ
 
Специјални понуди
 • Боја:  White Jade
 • Моќ:  75 Киловат / 102 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0080VZZY
 
Специјални понуди
 • Боја:  Quartz Silver
 • Моќ:  75 Киловат / 102 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0009WNGP
 
Специјални понуди
 • Боја:  Quartz Silver
 • Моќ:  75 Киловат / 102 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0011WMHY
 
Специјални понуди
 • Боја:  White Jade
 • Моќ:  75 Киловат / 102 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0032WG7C
 
Специјални понуди
 • Боја:  Polar White
 • Моќ:  96 Киловат / 130 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0098WFYC
 
Специјални понуди
 • Боја:  Polar White
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0047WG1D
 
Специјални понуди
 • Боја:  Black Meet Kettle
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0064WK6Q
 
Оди на почеток