loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

Тукушто додадовте автомобил во вашиот Паркинг.

ПосетаПаркинг Автомобили

 

Пронајдовте 37 автомобили.

Подобрете го вашето пребарување

Ресетирај сѐ
Специјални понуди
Opel Grandland X Enjoy, F 1.2 XHT, 96 kW / 130 к.с. Start/Stop
23 980 EUR
2 490 EUR
со ДДВ
21 490 EUR
Акциска цена
 • Боја:  White Jade
 • Моќ:  96 Киловат / 130 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0071WF0F
 
Специјални понуди
Opel Grandland X Enjoy, F 1.2 XHT, 96 kW / 130 к.с. Start/Stop
24 090 EUR
2 640 EUR
со ДДВ
21 450 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Moonstone Grey
 • Моќ:  96 Киловат / 130 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0039WE9E
 
Специјални понуди
Opel Insignia Innovation, 1.5 XFT, 122 kW / 165 к.с. Start/Stop
25 750 EUR
2 960 EUR
со ДДВ
22 790 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Shades of Grey
 • Моќ:  122 Киловат / 165 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0029WR6T
 
Специјални понуди
Opel Insignia Innovation, 2.0 DTH,125 kW / 170 к.с. Start/Stop
34 400 EUR
3 000 EUR
со ДДВ
31 400 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Shades of Grey
 • Моќ:  125 Киловат / 170 Коњска сила
 • Менувач:  8-степен автоматски менувач
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0058WTA0
 
Специјални понуди
Opel Insignia Innovation, 2.0 DTH,125 kW / 170 к.с. Start/Stop
34 400 EUR
3 000 EUR
со ДДВ
31 400 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Сина темна месечина
 • Моќ:  125 Киловат / 170 Коњска сила
 • Менувач:  8-степен автоматски менувач
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0024WSFP
 
Специјални понуди
Opel Insignia Innovation, 2.0 DTH,125 kW / 170 к.с. Start/Stop
34 300 EUR
3 000 EUR
со ДДВ
31 300 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Black Meet Kettle
 • Моќ:  125 Киловат / 170 Коњска сила
 • Менувач:  8-степен автоматски менувач
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0064WSFV
 
Специјални понуди
Opel Corsa Edition, F 1.2 XEL, 55 kW / 75 к.с. Start/Stop
 • Боја:  Orange Fizz
 • Моќ:  55 Киловат / 75 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0056WQY1
 
Специјални понуди
Opel Corsa Edition, F 1.2 XEL, 55 kW / 75 к.с. Start/Stop
 • Боја:  Peperoncino Red
 • Моќ:  55 Киловат / 75 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0046WPPV
 
Специјални понуди
Opel Corsa Edition, F 1.2 XEL, 55 kW / 75 к.с. Start/Stop
 • Боја:  Orange Fizz
 • Моќ:  55 Киловат / 75 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0018WQDV
 
Специјални понуди
Opel Astra J Enjoy, D 1.4 NET, 103 kW / 140 к.с.
 • Боја:  You Drive Me Crazy
 • Моќ:  103 Киловат / 140 Коњска сила
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0071WNCA
 
Оди на почеток