loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

Тукушто додадовте автомобил во вашиот Паркинг.

ПосетаПаркинг Автомобили

 

Пронајдовте 41 автомобили.

Подобрете го вашето пребарување

Ресетирај сѐ
Означени или специјални понуди
 • Боја:  Black Meet Kettle
 • Моќ:  85 Киловат / 115 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0045VQ10
 
Означени или специјални понуди
 • Боја:  Black Meet Kettle
 • Моќ:  125 Киловат / 170 Коњска сила
 • Менувач:  8-степен автоматски менувач
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0049VSE1
 
Означени или специјални понуди
 • Боја:  You Drive Me Crazy
 • Моќ:  85 Киловат / 115 Коњска сила
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0049VTDH
 
Означени или специјални понуди
 • Боја:  Black Meet Kettle
 • Моќ:  81 Киловат / 110 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0063VR86
 
Означени или специјални понуди
 • Боја:  Метална виолетово-црвена боја Velvet Red Met.
 • Моќ:  103 Киловат / 140 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0065VFM9
 
Означени или специјални понуди
 • Боја:  Switchblade сребрена (Sovereign Сребрена)
 • Моќ:  55 Киловат / 75 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0065VQR7
 
Означени или специјални понуди
 • Боја:  Black Meet Kettle
 • Моќ:  125 Киловат / 170 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0066VPHQ
 
Означени или специјални понуди
 • Боја:  Сина темна месечина
 • Моќ:  85 Киловат / 115 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0074VQLN
 
Означени или специјални понуди
 • Боја:  Diamond Black
 • Моќ:  87 Киловат / 120 Коњска сила
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0088VS0R
 
Означени или специјални понуди
 • Боја:  Кафен руж (црвена Риоха)
 • Моќ:  85 Киловат / 115 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0095VPX9
 
Оди на почеток