loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

Тукушто додадовте автомобил во вашиот Паркинг.

ПосетаПаркинг Автомобили

 

Пронајдовте 55 автомобили.

Подобрете го вашето пребарување

Ресетирај сѐ
Специјални понуди
 • Боја:  Moonstone Grey
 • Моќ:  96 Киловат / 130 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0068WEW3
 
Специјални понуди
 • Боја:  Сина темна месечина
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0082WKNX
 
Специјални понуди
 • Боја:  Shades of Grey
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0007WMFW
 
Специјални понуди
 • Боја:  Сина темна месечина
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0035WM9L
 
Специјални понуди
 • Боја:  White Jade
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0071WF0F
 
Оди на почеток