loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

OPEL CORSA - 5 - врати

 

 

Мултифункционална кутија за загревање/ладење

Со волумен од 15 l, со два држачи за чаши од кои едниот лади а другиот загрева. Струја се пренесув преку конектор 12-V. Димензии: 560 x 290 x 340 mm. Се наоѓа до секој безбедносен ремен од 3 дела.

 

 

 

Завеси за приватност

Специјално направени за задниот дел и прозорци и лесни за монтирање.

 

 

 

Отстранлива кука за влечење

Ненаметливо се вклопува во вашата Opel Corsa и дозволува влечење на товар максимум до 1,300 kg, во завсиност од големината на моторот.

 

 

 

FlexFix® транспортна кутија

Изборна за вградениот носечки систем на Opel Corsa. Овозможува дополнителен волумен на товар за 160 l и тежина за 25 kg. Се заклучува и лесно се монтира. Направено од цврст АБС материјал.

 

 

 

 

Носач со алуминиумска основа

Цврстиот и безбеден носач на основа се заклучува и лесно се монтира. Може да ги собере сите елементи на носечкиот систем на покривот, на пример кутии за покрив, носачи за скии или велосипед.

 

 

 

 

Кутии за покрив

Можете да бирате 8 различни вида. Големината е од 1,100 x 800 x 400 mm до 2,180 x 940 x 400 mm. За монтирање потребен е базен држач за покрив. 

 

 

Opel БЕБЕ-ЗАШТИТА

Ако имате мали деца, никогаш неможете да бидете мирни. Детската колевка БЕБЕ ЗАШТИТА на Opel обезбедува максималн заштита за бебиња (до 13 кг. ) Лесно се фиксира со триделен ремен кој се извлекува.

 

 

 

Седишта за деца

Opel нуди неколку седишта за деца на различни возрасти. За лесно монтирање и поголема безбедност седиштата може да бидат фиксирани со ISOFIX прицврстувач (вкл.incl. Top Tether комплет) и/или стандардниот безбедносен ремен во три дела. Сите седишта се напрвени според најновите безбедносни стандарди на ЕУ кои вклучуваат заштита од страничен удар.

 

 

Патосници

Направени лесно да се вклопат на подот на вашата Opel Corsa, нашите стилски патосници со избор на велур и гума.

 

 

 

 

CD/MP3 радио

CD/MP3 радио кое е целосно компатибилно за iPod – само вклучете го и бирајте опции преку радиото или воланот. 

  

Комплет за безбедност

Содржи триаголник за предупредување, лесно забележлив елек и комплет за прва помош. Сите делови на комплетот се задолжителни во повеќе европски земји.

 

 

 

 

Странични додатоци на каросерија

Заштитете ја вашата Corsa од оштетување и благи странични удари. Пред се достапни во црна или антрацит боја, достапни се и во боја на каросерија.

 

 

 

 

 

Двоен под на багажник

Двоен под. Прилагодлив, фиксиран или поделен на две нивоа кој овозможува хоризонтална поделба на багажникот.

Оди на почеток