loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

Тукушто додадовте автомобил во вашиот Паркинг.

ПосетаПаркинг Автомобили

 

Пронајдовте 1 автомобили.

Подобрете го вашето пребарување

Ресетирај сѐ
Означени или специјални понуди
3 500 EUR
со ДДВ
  • Година на производство: 
  • Километража (km):  120000 km
  • Боја:  Сина
  • Моќ:  45 Киловат / 60 Коњска сила
  • Тип на гориво:  Бензин
 
Оди на почеток