loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
Како и секогаш, наша најважна задача е со професионална грижа за вашиот Opel да осигураме спокојство при возењето за вас и вашите сопатници.

Покрај комплетно бесплатната проверка на моменталната состојба на вашето возило, која вклучува проверка на функционалноста и состојбата на:
  • Системот за сопирање, плочките и дисковите,
  • Пневматиците,
  • Системот за управување,
  • Нивоата на сите течности,
  • Светлосната сигнализација,
  • Подвозјето и суспензијата,

искористете ги поволностите и големите попусти од специјалната летна сервисна понуда за возила постари од 4 години.

Доверете се на професионалците во сервисната мрежа на Opel, кои најдобро го познаваат вашето возило – резервирајте термин веднаш!


Закажете сервис сега
Оди на почеток