loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

Овластен сервис за OPEL

 

Сервисниот центар на Аутомакедонија во Скопје е овластен за одржување и сервисирање на возила од гамата на OPEL во Македонија. 
 

 

Во сервисниот центар на Аутомакедонија за вашето OPEL возило можете да направите професионална :
 

 • Koмпјутерска дијагностика 
 • Отстранување на најсложени дефекти
 • Редовно и вонредно одржување 
 • Механички и електронски интервенции од секаков вид
 • Дијагностика и сервисирање на клима уреди
 • Проверка и подесување на геометрија на тркалата
 • Монтажа на аларми, акустика, паркинг сензори, клима фолии
 • Монтажа на плински уреди
 • Монтажа и балансирање на гуми
 • Лимаро фарбарски интервенции

Во сервисниот центар се користат оригинални резервни делови и потрошен материјал со одлични цени и 24 месечна гаранција на квалитетот.

Сопствениците на возило од гамата на OPEL може да аплицираат и за специјалната Клуб картичка со која добиваат многу поволности и бнефиции при користењето на услугите во Аутомакедонија и партнерските компании во земјата. 
Во комплексот на Аутомакедонија функционира и компанијата АМ ЦЕРТ во која можете да ги добиете и следните услуги :

 • Tехнички преглед
 • Регистрација
 • Меѓународна возачка дозвола
 • Дозвола за управување на туѓо моторно возило во странство
 • Зелен картон
 • Хомологација
 • Атест на плински уреди и клима фолии
 • Атест на поправани и преправани возила

Сервисниот центар на Аутомакедонија е сместен во населбата Автокоманда во Скопје, спроти Шумарскиот факултет.

Дополнителни информации и закажување на сервисен термин на тел. 02 3103 130
Оди на почеток