loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • МЕРКИ
 • ТОВАРЕН ПРОСТОР
 • НОСИВОСТ
 • ПРЕГРАДА ЗА ТОВАРЕЊЕ ДОЛГИ ПРЕДМЕТИ
 • ОТВОР НА ПОКРИВОТ НАЗАД
 • СКЛАДИРАЊЕ ВО ВНАТРЕШНОСТА
 • КЛУПА ЗА СОВОЗАЧИ
 • СОВОЗАЧКО СЕДИШТЕ НА ПРЕКЛОПУВАЊЕ
 • ПРЕГРАДА ЗА КАБИНАТА
 • ВРАТИ
 • ЗАДНИ ВРАТИ
 • ВАРИЈАНТИ
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • ДНЕВНИ СВЕТЛА LED
 • МОТОРИ
 • ПРЕНОС
 • ЗАДНА КАМЕРА
 • ГРЕЕЊЕ
 • ЕКРАН HEAD-UP
 • INTELLIGRIP
 • АВТОМАТСКО СОПИРАЊЕ ВО ИТНИ СЛУЧАИ
 • ПОМОШ ЗА ВОЗЕЊЕ ВО ЛЕНТА
 • ПРЕПОЗНАВАЊЕ ЗНАЦИ ЗА БРЗИНСКИ ОГРАНИЧУВАЊА
 • АВТОМАТСКИ ТЕМПОМАТ
 • БЕЗБЕДНОСТ И ВОЗДУШНИ ПЕРНИЧИЊА
 • ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА СОНЛИВОСТ НА ВОЗАЧОТ
 • СЕНЗОРИ ЗА СТРАНИЧНИТЕ ДЕЛОВИ НА ВОЗИЛОТО
 • ИНФОЗАБАВА
 • НАВИГАЦИЈА
 • БЕЗЖИЧНО ПОЛНЕЊЕ
 • УСЛУГИ OPEL CONNECT
МОДЕЛИ
SELECTION
SELECTION
Од 15.752 €
 • Ткаенина Mistral Grey 
 • Електрика на надворешни ретровизори, со греење
 • Радио R 4.0
 • Целосна преграда
ENJOY
ENJOY
 • Лизгачка врата, совозачка страна
 • Седиште на возачот со наслон на главата прилагодлив во 6 насоки и рачна контрола на поддршката за 'рбетот
 • Контролна табла со дополнителен складиштен простор
DYNAMIC
DYNAMIC
 • Дневни светла LED
 • Мултимедијално радио со 8-инчен екран на допир
 • Препознавање на знаци за брзински ограничувања
 • Светла за магла
XL
XL
 • Задна врата
 • Преграда за товар
 • Преграда за товар со отвор
CREW VAN
CREW VAN
 • Задна клупа на преклопување
 • Лизгачки врати со прозорци
 • Совозачко седиште на преклопување
Оди на почеток