loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ТРКАЛА
 • ПРОСТОР ЗА ТОВАРЕЊЕ
 • ЗАШТИТА НА ТОВАРОТ
 • ПРОДОЛЖЕН КАПАЦИТЕТ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • КЛИМАТИЗАЦИЈА
 • ИНСТРУМЕНТИ
 • ОПРЕМЕНОСТ
 • ФУНКЦИЈА ГРЕЕЊЕ
 • РЕЖИМ ВО ГРАД
 • ЗАДНА КАМЕРА
 • ESP®Plus
 • INFOTAINMENT
 • TOMTOM
 • РАДИО
 • ПОНУДА НА МОТОРИ
 • ПРЕНОС
 • СЕРВИСНИ ИНТЕРВАЛИ
МОДЕЛИ
CORSAVAN
CORSAVAN
Од 9.872 €
 • 14-инчни Челични тркала со капаци
 • Линија за ременот покрај прозорецот, црна
 • Б-столбови, во боја на каросеријата
 • Ткаенина црна Gemstone Black

Сликата може да прикажува додатна опрема.

Opel ќе вложи разумни напори да обезбеди потврда дека содржината на оваа Страна е точна и ажурирана, но не превзема одговорност за тврдења или загуби кои ќе произлезат од повикување на содржината на оваа Страна. Некои од информациите на оваа Страна може да не бидат точни како резултат на промени во производите кои може да се направени по лансирање на производот. Некои елементи од опремата опишана или покажана е достапна само во одредени замји или може да е достапна единствено по дополнителни цени. Opel го задржува правото на промени во спецификациите за производи во секое време. За точни спецификации за одреден производ во вашата земја, ве молиме да се обратите кај вашиот Opel дилер.
Оди на почеток