loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • БОИ
 • МОТОРИ И ПРЕНОС
 • ОПЕРАТИВНИ ТРОШОЦИ
 • УПРАВУВАЊЕ СО ВОЗЕН ПАРК
 • ОПЦИИ ЗА СЕДЕЊЕ
 • СКЛАДИРАЊЕ
 • СВЕТЛА И БРИШАЧИ
 • КАНЦЕЛАРИСКО БИРО
 • NAVI 50 INTELLILINK
 • NAVI 80 INTELLILINK
 • AUX-IN И USB
 • БЕЗБЕДНОСТ ВО КОЛОВОЗНАТА ЛЕНТА
 • ПОМОШ СО ДОЛГИ СВЕТЛА
 • СИГУРНОСТ
 • ESP®
 • БЕЗБЕДНОСТ И ВОЗДУШНИ ПЕРНИЧИЊА
 • СЕНЗОРИ ЗА ПАРКИРАЊЕ
МОДЕЛИ
COMBI
COMBI
 • Две должини на возилото
 • Две висини на возилото
 • 6 или 9 седишта
 • Затемнети стакла
 • Целосна вентилација во возилото
 

BUS
BUS
 • Целосно декорирана внатрешност
 • Салонско осветлување
 • Странични широки лизгачки врати
 • Високо монтирани полици за багаж
 • Кабинска вентилација

Оди на почеток