loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • МОТОРИ И ПРЕНОС
 • ОПЕРАТИВНИ ТРОШОЦИ
 • ОПЦИИ ЗА СЕДИШТАТА
 • ПРИЛАГОДЛИВА КАНЦЕЛАРИСКА МАСИЧКА
 • МЕСТА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ГОРЕ
 • КАСЕТА FLEXTRAY
 • МАСИЧКА НА ПОВЛЕКУВАЊЕ
 • СТРАНИЧНО СКЛАДИРАЊЕ НА ВРАТИТЕ
 • СВЕТЛА И БРИШАЧИ
 • БЕЗЖИЧНО ПОЛНЕЊЕ
 • RADIO 15 USB
 • ПОГЛЕД НАНАЗАД
 • ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА СТРАНИЧНА СЛЕПА ТОЧКА
 • ПОМОШ СО СТРАНИЧЕН ВЕТЕР
 • БЕЗБЕДНОСТ ВО ЛЕНТА
 • ПАРКИРЕН ПИЛОТ
 • БЕЗБЕДНОСТ
 • КАМЕРА СО ПОГЛЕД НАНАЗАД
 • ТОВАРЕН ДЕЛ
 • ЗАШТИТА НА ТОВАРОТ
 • ЗАШТИТА НА ПРОЗОРЕЦОТ
 • СВЕТЛО LED ВО ТОВАРНИОТ ПРОСТОР
 • СЕДИШТЕ ЗА УДОБНОСТ НА ВОЗАЧОТ
 • СЕДИШТЕ НА ВОЗАЧОТ СО ДОПОЛНИТЕЛНА АМОРТИЗАЦИЈА
 • ЕЛЕКТРОНСКА КОНТРОЛА НА КЛИМАТА
 • ПАТЕН КОМПЈУТЕР
 • ГРЕЈАЧ ЗА ПАРКИНГ
МОДЕЛИ
MOVANO VAN
MOVANO VAN
Од 27.739 €
 • ABS со помош при сопирање
 • Помош за страничен ветер
 • Автоматски предни светла и бришачи
 • LED дневни светла
КОМБЕ СО ПРОДОЛЖЕНА КАБИНА
КОМБЕ СО ПРОДОЛЖЕНА КАБИНА
Од 30.616 €
 • Радио 15 USB
 • Електрични прозорци, напред
 • Ретровизори со двојни леќи со широк агол
 • Лизгачка врата, застаклена, совозачка страна
ОТВОРЕН САНДУЧАР
ОТВОРЕН САНДУЧАР
 • Електрични прозорци, напред
 • Ретровизори со двојни леќи со широк агол
 • Достапен во две должини на шасијата со погон на предните тркала
 • Три должини на шасијата со погон на задните тркала
КИПЕР
КИПЕР
 • Еднострани анодизирани алуминиумски странични и задни плочи
 • Точки за врзување за поставување на скалата
 • Сигнал за предупредување „Киперот е активен“
 • Прекинувач за изолација на пакетот за напојување
КОМБЕ СО ТОВАРЕН САНДАК
КОМБЕ СО ТОВАРЕН САНДАК
 • 3 алуминиумски ленти за внатрешна заштита од покриени со тепих
 • Должина на товарниот простор до 4.580 mm
 • Ширина на товарниот простор 2,150 mm
 • Внатрешна висина 2.200 mm
Оди на почеток