loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • ГОЛЕМИНИ
 • ЛЕСНО ПАРКИРАЊЕ
 • СТИЛОВИ НА КАРОСЕРИЈАТА
 • FLEX CARGO
 • НОСИВОСТ
 • ЛИЗГАЧКИ ВРАТИ
 • ДИМЕНЗИИ
 • ИНФОЗАБАВА
 • OPELCONNECT
 • ПРИЛАГОДЛИВА КАНЦЕЛАРИСКА МАСИЧКА
 • ЗАГРЕАНИ СЕДИШТА
 • СКЛАДИРАЊЕ
 • ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА
 • ПАКЕТ ЗА ПОДДРШКА НА ВОЗАЧОТ
 • ПАКЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА ВОЗАЧОТ
 • ДИСПЛЕЈ HEAD UP
 • ЗАДНА КАМЕРА ОД 180°
 • МОТОРИ И ПРЕНОС
 • ВКУПНИ ТРОШОЦИ ЗА СОПСТВЕНИШТВО
 • INTELLIGRIP
 • КОНВЕРЗИИ 4X4
ВАРИЈАНТИ
VIVARO VAN SELECTION
VIVARO VAN SELECTION
Од € 29.750,00
 • Целосна преграда (ISO 27956)
 • Ткаенина/тробојна, винил
 • 16-инчни челични тркала (црни) со раткапна (половина раткапна)
VIVARO VAN ENJOY
VIVARO VAN ENJOY
Од € 30.761,50
 • Акустичен пакет, вклучувајќи акустично ветробранско стакло, задебелено странично стакло и апсорбирачи на бучава кај моторот и во кабината
 • Рачно климатизација со регулирана температура
VIVARO VAN INNOVATION
VIVARO VAN INNOVATION
Од € 33.796,00
 • Ергономски пакет со единечно возачко седиште, вклучувајќи и лумбална поддршка, прилагодлив наслон за главата и потпирач за рака
 • Контроли на управувачот за инфозабавниот систем
КОМБЕ СО ПРОДОЛЖЕНА КАБИНА, ФИКСНА ПРЕГРАДА
КОМБЕ СО ПРОДОЛЖЕНА КАБИНА, ФИКСНА ПРЕГРАДА
Од € 33.082,00
 • Винилна клупа
 • ТРО под
 • Странична заштита со сив изорел
КОМБЕ СО ПРОДОЛЖЕНА КАБИНА, ПРЕКЛОПЛИВА ПРЕГРАДА/КЛУПА
КОМБЕ СО ПРОДОЛЖЕНА КАБИНА, ПРЕКЛОПЛИВА ПРЕГРАДА/КЛУПА
Од € 34.272,00

Vivaro со продолжена кабина со флексибилна преграда всушност има задна клупа на преклопување која делува како преграда зад вториот ред.

VIVARO COMBI SELECTION
VIVARO COMBI SELECTION
Од € 31.237,50
 • Втор ред клупа
 • 16-инчни челични тркала (црни) со раткапна на тркалото (половина раткапна)
 • Воздушни перничиња, возач, совозач и страничната (глава и гради)
VIVARO СО КАБИНА ПЛАТФОРМА SELECTION
VIVARO СО КАБИНА ПЛАТФОРМА SELECTION
 • Средна должина (М)
 • Зголемена носивост 200 kg/300 kg (во зависност од моторот)
 • Специјална шасија за дополнителен товар
Оди на почеток