loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • КАБИНА НА ВОЗАЧОТ
 • ПРОСТОР ЗА ПАТНИЦИТЕ
 • ТРКАЛА
 • БОИ
 • СПОРТСКИ ПАКЕТ
 • МОТОРИ И ПРЕНОС
 • ПОТРОШУВАЧКА И ИЗДУВУВАЊЕ
 • ОПЕРАТИВНИ ТРОШОЦИ
 • КЛИМАТИЗАЦИЈА
 • ДОПОЛНИТЕЛЕН ГРЕЈАЧ НАЗАД
 • ПАКЕТ ЗА СТИЛИЗИРАЊЕ IRMSCHER
 • ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ И КАМЕРА
 • ОТВОРИ И СТАРТУВАЈ БЕЗ КЛУЧ
 • ТЕМПОМАТ
 • ПАРКИНГ ГРЕЈАЧ
 • NAVI 80 INTELLILINK
 • NAVI 50 INTELLILINK
 • RADIO CD 18
 • ДРЖАЧ ЗА ПАМЕТЕН ТЕЛЕФОН
 • ПОМОШ ПРИ СОПИРАЊЕ
 • ДНЕВНИ СВЕТЛА LED
 • ЗАШТИТА НА ПЕШАЦИ
 • ДРУГИ СИСТЕМИ
 • COMBI
МОДЕЛИ
COMBI
COMBI
 • 1.6 CDTI 95 КС S&S 
 • Лизгачка врата, десна страна, фиксен прозор
 • Задни врати на отворање
 • Лесно-затемнети прозори
 • Дневни светла (халогенски)
COMBI+
COMBI+
 • 16-инчни челични тркала со целосен капак на тркалото
 • Лизгачки прозорци во вториот ред
 • Пакет за надворешност 1 (предни/задни браници во боја на каросеријата)
COMBI SPORT
COMBI SPORT
 • 1.6 CDTI BiTurbo 125 КС S & S
 • Избор помеѓу основна или металик боја
 • Пакет за надворешност 3 (различни надворешни делови во боја на каросеријата)
 • Декоративни спортски ленти во црно или сребро
COMBI EDITION ПЛУС ПАКЕТ ELEGANCE
COMBI EDITION ПЛУС ПАКЕТ ELEGANCE
 • 16-инчни челични тркала заштитени со целосен капак
 • Врвни дневни светла (LED)
 • Елегантна ткаенина Connect црно 
 • Контролна табла во елегантно Carbon црно
COMBI EDITION ПЛУС ПАКЕТ COSMO
COMBI EDITION ПЛУС ПАКЕТ COSMO
 • 17-инчни тркала од легура
 • Далечинско селективно заклучување на вратите
 • Радио CD18 CD со Bluetooth® и приклучок USB
 • Аголните светла за магла ја максимизираат видливоста
COMBI СО ПАКЕТ ЗА СТИЛИЗИРАЊЕ IRMSCHER
COMBI СО ПАКЕТ ЗА СТИЛИЗИРАЊЕ IRMSCHER
 • Декор на врата/страничен декор на панели: кожни рамки со сребрени шевови (предни и задни надворешни седишта)
 • Контролна табла: централна рамка покриена со кожа со сребрени шевови
 • Менувач со кожна облога со шевови и сребрени шевови
Оди на почеток