loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

ИСКЛУЧИТЕЛЕН СТИЛ.

Дизајниран да привлече внимание со имиџ фокусиран на елегантната корисност. Новиот Opel Vivaro. Едноставно совршен за напредок.

Opel Vivaro – вашата бизнис картичка на тркала

Силен и стилски

Уникатниот дизајн на елементите на Opel вклучува:

  • Длабоки хромирани Opel ознаки, напред и назад.
  • "Крило" потпис на дневните светла.
  • Ефектот "сечило" на извајаниот страничен панел.
  • Набор на хаубата.
  • Хромирани елементи во групираните предни светла.
Opel Vivaro – Силен и стилски

Вашата бизнис картичка на тркала

Доверливоста е вградена, но стилски новиот Opel Vivaro ја покажува својата робусна природа во широкиот, стабилен став. Удобноста при долгите патувања и широката прегледност се гледаат во кренатиот профил на кабината, кренатата линија на покривот и длабоката стаклена површина.

Уникатниот стил и видливо високиот квалитет, особено кога се комбинираат со ecoFLEX, праќаат силна порака за вас и вашата компанија. Има голем рамен простор за ставање ознаки. Новиот Opel Vivaro е идеалната бизнис картичка.

Светол, проветрен и удобен, во кабината дури и боите и материјалите додаваат дополнителна димензија на удобноста на екипажот или патниците. Тој е совршена бизнис средина, дизајниран да биде поврзани и контактибилен, како и ергономски идеален.

Оди на почеток