loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ДИ3AJH
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • ДOБPOCOCTOJБA
 • ИНФОЗАБАВА
 • CKЛAИPAЖE BO KAБИHATA
 • ДРЖАЧ ЗА ПАМЕТЕН ТЕЛЕФОН
 • НАВИГАЦИЈА
 • КЛИМАТИЗАЦИЈА
 • КАПАЦИТЕТ
 • ПPOCTOP
 • ЛECEH ПPИCTAП
 • БЕЗБЕДНОСТ
 • ПОТРОШУВАЧКА И ИЗДУВУВАЊЕ
 • МОТОРИ И ПРЕНОС
 • ПОТРОШУВАЧКА И ИЗДУВУВАЊЕ
 • ECOFLEX
 • ОПЕРАТИВНИ ТРОШОЦИ
 • ECODRIVE
 • СИГУРНОСТ
 • ESP®
 • БЕЗБЕДНОСТ И ВОЗДУШНИ ПЕРНИЧИЊА
 • ISOFIX
 • PETPOBИЗOPИ ЗA CEПИ TOЧКИ
 • TPMS
 • ЗАШТИТА НА ПЕШАЦИ
МОДЕЛИ
PANEL VAN
PANEL VAN
 • лизгачка врата, од десната страна, без прозори
 • задни врати, 180° отворање, без прозори
 • предно воздушно перниче, возач
 • ESP® Plus со системот за помош при качување на нагорнина
CREW VAN
CREW VAN
 • лизгачка врата, десна страна, со стакло
 • Клупа за втор ред седишта за 3 патници
 • Страничен декор со пола висина со преграда
COMBI
COMBI
 • лизгачка врата, од десната страна, стаклена
 • Фиксен панел, од левата страна, стаклен
 • Задни врати, 180 ° отворање, стаклени
 • Греење и електрика на страничните ретровизори
Оди на почеток