loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

ПРОСТОР ЗА ДО 1,2 ТОНА.

Оптималниот дизајн, максималната рамна површина за товарење и лесниот пристап значат дека што и да треба да транспортирате, новиот Opel Vivaro може тоа да го направи за вас.

Opel Vivaro – Товарен капацитет

Еден куп простор

Две должини и две висини му даваат можности на просторот за товарење од 5,2 кубни метри до 8,6 кубни метри за затворено комби. 2537 mm должина на товарниот простор на пократката верзија или 2937 mm на подолгата верзија. Внатрешноста на товарниот простор е идеално конфигурирана за транспорт на евро-палети со капацитет на лесно внесување до три.

Opel Vivaro – Изборни задни врати

Лесен пристап – Екстра долга опција за товарење

Великодушно широките задни врати кои овозможуваат пристап за евро-палети и задни врати кои се отвораат до 250 степени направи за лесен пристап за товарот. Исто така постои и опција со задна врата. Товарете преку опција за подолг товар преку FlexCargo кој вклучува товарење преку решетки во прегради, а совозачкото седиште овозможува товари до 3750 mm на пократката верзија и 4150 mm на подолгата верзија да бидат транспортирани.

Opel Vivaro - Заштита

Осигурајте си ја вашата сопственост

Товарот е оптимално обезбеден и патниците дополнително заштитени со оптимално поставени алки за врзување. За да се ​​заштити внатрешноста, постои цела палета на дрвени подни и ѕидни панели, направени за да се даде слободен пристап до двете стандардни и опционално достапни куки, алките за врзување итн.

Сликата може да прикажува додатна опрема.

Opel ќе вложи разумни напори за точноста и обновеноста на информациите на оваа страница, но не презема одговорност за какви било барања или загуби кои произлегуваат од содржината на оваа страница. Некои од информациите на оваа страница може да не се точни поради промени на производите кои што настанале од времето на објавување на информациите. Некои делови од опремата кои се опишани тука се достапни само во одредени земји или по повисока цена. Opel го задржува правото да ги смени спецификациите на производите во секое време. За спецификациите на производите во вашата земја, ве молиме консултирајте се со вашиот дилер на Opel.
Оди на почеток