loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

Сликата може да прикажува додатна опрема.


Opel ќе направи разумни напори да овозможи содржините на оваа веб страница да бидат прецизни и современи, но не презема одговорност за било какви барања или загуби кои произлегуваат од потпирање на содржините на оваа веб страница. Некои од информациите може да не се точни како резултат на промени на производот кои се појавиле по неговото лансирање. Дел од опишаната или прикажаната опрема може да биде достапна само во некои земји или пак по повисока цена. Opel го задржува правото за промена на спецификациите за производот во било кое време. За прецизните спецификации за производот во вашата земја, консултирајте се со локалниот овластен дилер за Opel.

Оди на почеток