loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • ADAM ROCKS UNLIMITED
 • ADAM ROCKS
 • ADAM ROCKS BLACK JACK
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • ИНДИВИДУАЛИЗАЦИЈА
 • ПЛАТНЕН ПОКРИВ НА СОБИРАЊЕ SWING TOP
 • BLACK JACK
 • Помош при паркирање
 • Предупредување за странична слепа точка
 • Дневни светла LED и задни светла LED
 • Пакет за внатрешно осветлување во повеќе бои
 • Опции за греење
 • Удобност при седење
 • Панорамски сончев покрив
 • Мотори
 • Пренос
 • Градски режим
 • Navi 4.0 IntelliLink
 • Инфозабава
 • Преносна навигација
МОДЕЛИ
ADAM ROCKS UNLIMITED
ADAM ROCKS UNLIMITED
Од 18.602 €
 • Покрив од ткаенина Swing Top во црно
 • Подигната шасија (15 mm)
 • Ткаенина/Morrocana со прегради на задната страна на седиштата
 • ABS и ESP®Plus со систем за тргнување при нагорнинаADAM ROCKS
ADAM ROCKS
Од 16.053 €
 • Ексклузивен преден и заден браник и спојлери
 • Копче за градски режим за системот за управување
 • ABS и ESP®Plus со систем за тргнување при нагорнинаСликата може да прикажува додатна опрема.

 

Описите и илустрациите на карактеристиките може да се однесуваат или да покажуваат опционална опрема што не е вклучена во стандардната испорака. Содржаните информации беа точни за време на објавувањето. Го задржуваме правото да вршиме промени во дизајнот и опремата. Прикажаните бои се приближни на вистинските бои. Илустрираната дополнителна опрема е достапна со дополнителна наплата. Достапноста, техничките карактеристики и опремата што се обезбедуваат на нашите возила може да се разликуваат или можат да бидат достапни само во одредени земји или може да бидат достапни само со дополнителна наплата. За прецизни информации за опремата што се нуди на нашите возила , контактирајте вашиот локален партнер на Opel.

 

+) WLTP

+) Податоците за потрошувачката на гориво и податоците за емисијата на CO2 се одредуваат со користење на Процедурата за тестирање лесни возила, усогласена низ целиот свет (WLTP), во согласност со регулативите R (EК) бр. 715/2007 и R (ЕУ) бр. 2017/1151 (во соодветните верзии). Вредностите не ги земаат предвид возењето и условите при возење. За повеќе информации за официјалните вредности на потрошувачката на гориво и емисијата на CO2, ве молиме прочитајте го упатството „Упатство за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 на новите патнички автомобили“, достапно во сите продажни места или во назначениот државен орган.

 

++) NEDC

++) Податоците за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 се одредуваат со користење на Процедурата за тестирање лесни возила, усогласена низ целиот свет (WLTP), а релевантните вредности се претворени за да овозможат споредливост со NEDC, согласно регулативите R (EК) бр. 715/2007, R (ЕУ) бр. 2017/1153 и Р (ЕУ) бр. 2017/1151.
Вредностите не ги земаат предвид возењето и условите при возење, опремата или опциите и можат да се разликуваат поради форматот на гумите. За повеќе информации за официјалните вредности на потрошувачката на гориво и емисијата на CO2, ве молиме прочитајте го упатството „Упатство за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 на новите патнички автомобили“, достапно во сите продажни места или во назначениот државен орган.

 

+++) Застарени модели на возила / лесни комерцијални возила

+++) Сите наведени бројки се однесуваат на основниот модел на ЕУ со стандардната опрема. Податоците за потрошувачката на гориво и емисијата на СО2 се утврдуваат според регулативите R (ЕК) бр. 715/2007 и R (ЕК) бр. 692/2008 (во соодветните верзии), земајќи ја предвид тежината на возилото во работна состојба, како што е утврдено во регулативите. Дополнителната опрема и фабрички поставените опции можат да придонесат за малку повисоки резултати од наведената потрошувачка и бројките за CO2. Податоците за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 не се однесуваат на одредено возило и не се дел од понуда. Тие се обезбедуваат само со цел да се споредат различни возила, но можат да се разликуваат од реалната потрошувачка на гориво во условите за возење во реалниот свет, кои во голема мера зависат од стилот на возење и условите при управување со возилото. Дополнителната опрема може да ја зголеми тежината на возилото кога е празно, а во некои случаи и дозволената носивост на оските, како и дозволената вкупна тежина на возилото и да ги намали дозволените влечни тежини. Ова може да доведе до намалување на максималната брзина и зголемување на времето за забрзување. Податоците за возењето земаат предвид возач од 75 kg плус товар од 125 kg. 2 H гас во m3/100 km.

Opel ќе направи разумни напори да овозможи содржините на оваа веб страница да бидат прецизни и современи, но не презема одговорност за било какви барања или загуби кои произлегуваат од потпирање на содржините на оваа веб страница. Некои од информациите може да не се точни како резултат на промени на производот кои се појавиле по неговото лансирање. Дел од опишаната или прикажаната опрема може да биде достапна само во некои земји или пак по повисока цена. Opel го задржува правото за промена на спецификациите за производот во било кое време. За прецизните спецификации за производот во вашата земја, консултирајте се со локалниот овластен дилер за Opel.
Оди на почеток