loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • ADAM UNLIMITED
 • ADAM JAM
 • ADAM BLACK JACK
 • ADAM GLAM
 • ADAM SLAM
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • ИНДИВИДУАЛИЗАЦИЈА
 • BLACK JACK
 • Помош при паркирање
 • Предупредување за странична слепа точка
 • Дневни светла LED и задни светла LED
 • Пакет за внатрешно осветлување во повеќе бои
 • Опции за греење
 • Спортски седишта Recaro
 • Панорамски сончев покрив
 • Мотори
 • Пренос
 • Градски режим
 • Navi 4.0 IntelliLink
 • IntelliLink R 4.0
 • Подвижна навигација
МОДЕЛИ
ADAM UNLIMITED
ADAM UNLIMITED
Од 12.729 €

Стандардните карактеристики вклучуваат:

 

 • Електрика на прозори напред, возач и совозач (автоматско отворање и затворање)
 • Копче за возење во градски режим на управувачот
 • ABS и ESP®Plus со помош при тргнување на нагорнина
ADAM JAM
ADAM JAM
Од 12.729 €

Најзначајни одлики:

 

 • Клима уред
 • Радио CD 3.0 BT
 • 16-инчни тркала од лесна легура „Horns“ во сребрено
 • Управувач обвиткан со кожа со хромирани детали
 • Копче за градско возење за системот за управување
ADAM BLACK JACK
ADAM BLACK JACK
Од 12.729 €

Најзначајни одлики:

 

 • Црн покрив
 • Црни капаци на ретровизорите
 • Црна хауба
 • Неограничен избор на конфигурабилност, опции и додатоци
ADAM GLAM
ADAM GLAM
Од 12.729 €

Најзначајни одлики:

 

 • Панорамски сончев покрив, фиксирано стакло
 • Опкружување на линиите на покривот, хромирани
 • Управувач обвиткан со кожа со хромирани детали
 • Централна конзола со држач за чаша и гумена облога
 • Покрив на кревање (опционално)
ADAM SLAM
ADAM SLAM
Од 12.729 €

Најзначајни одлики:

 

 • 17-инчни тркала од лесна легура „Hurricane“ во црно
 • Прозорци Solar Protect, затемнето стакло назад
 • Спортска шасија (не е достапна за мотор 1.4 ТНГ)
 • Плочки на праговите
 • Дневни светла LED

Сликата може да прикажува додатна опрема.

 

Описите и илустрациите на карактеристиките може да се однесуваат или да покажуваат опционална опрема што не е вклучена во стандардната испорака. Содржаните информации беа точни за време на објавувањето. Го задржуваме правото да вршиме промени во дизајнот и опремата. Прикажаните бои се приближни на вистинските бои. Илустрираната дополнителна опрема е достапна со дополнителна наплата. Достапноста, техничките карактеристики и опремата што се обезбедуваат на нашите возила може да се разликуваат или можат да бидат достапни само во одредени земји или може да бидат достапни само со дополнителна наплата. За прецизни информации за опремата што се нуди на нашите возила , контактирајте вашиот локален партнер на Opel.

 

+) WLTP

+) Податоците за потрошувачката на гориво и податоците за емисијата на CO2 се одредуваат со користење на Процедурата за тестирање лесни возила, усогласена низ целиот свет (WLTP), во согласност со регулативите R (EК) бр. 715/2007 и R (ЕУ) бр. 2017/1151 (во соодветните верзии). Вредностите не ги земаат предвид возењето и условите при возење. За повеќе информации за официјалните вредности на потрошувачката на гориво и емисијата на CO2, ве молиме прочитајте го упатството „Упатство за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 на новите патнички автомобили“, достапно во сите продажни места или во назначениот државен орган.

 

++) NEDC

++) Податоците за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 се одредуваат со користење на Процедурата за тестирање лесни возила, усогласена низ целиот свет (WLTP), а релевантните вредности се претворени за да овозможат споредливост со NEDC, согласно регулативите R (EК) бр. 715/2007, R (ЕУ) бр. 2017/1153 и Р (ЕУ) бр. 2017/1151.
Вредностите не ги земаат предвид возењето и условите при возење, опремата или опциите и можат да се разликуваат поради форматот на гумите. За повеќе информации за официјалните вредности на потрошувачката на гориво и емисијата на CO2, ве молиме прочитајте го упатството „Упатство за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 на новите патнички автомобили“, достапно во сите продажни места или во назначениот државен орган.

 

+++) Застарени модели на возила / лесни комерцијални возила

+++) Сите наведени бројки се однесуваат на основниот модел на ЕУ со стандардната опрема. Податоците за потрошувачката на гориво и емисијата на СО2 се утврдуваат според регулативите R (ЕК) бр. 715/2007 и R (ЕК) бр. 692/2008 (во соодветните верзии), земајќи ја предвид тежината на возилото во работна состојба, како што е утврдено во регулативите. Дополнителната опрема и фабрички поставените опции можат да придонесат за малку повисоки резултати од наведената потрошувачка и бројките за CO2. Податоците за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 не се однесуваат на одредено возило и не се дел од понуда. Тие се обезбедуваат само со цел да се споредат различни возила, но можат да се разликуваат од реалната потрошувачка на гориво во условите за возење во реалниот свет, кои во голема мера зависат од стилот на возење и условите при управување со возилото. Дополнителната опрема може да ја зголеми тежината на возилото кога е празно, а во некои случаи и дозволената носивост на оските, како и дозволената вкупна тежина на возилото и да ги намали дозволените влечни тежини. Ова може да доведе до намалување на максималната брзина и зголемување на времето за забрзување. Податоците за возењето земаат предвид возач од 75 kg плус товар од 125 kg. 2 H гас во m3/100 km.

Opel ќе направи разумни напори да овозможи содржините на оваа веб страница да бидат прецизни и современи, но не презема одговорност за било какви барања или загуби кои произлегуваат од потпирање на содржините на оваа веб страница. Некои од информациите може да не се точни како резултат на промени на производот кои се појавиле по неговото лансирање. Дел од опишаната или прикажаната опрема може да биде достапна само во некои земји или пак по повисока цена. Opel го задржува правото за промена на спецификациите за производот во било кое време. За прецизните спецификации за производот во вашата земја, консултирајте се со локалниот овластен дилер за Opel.
Оди на почеток