loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • AFL+
 • КАРАКТЕРИСТИКИ НА ГРЕЕЊЕ
 • КЛИМАТИЗАЦИЈА
 • ПАМЕТНА СОПИРАЧКА
 • мотори
 • ПРЕНОС
 • СТАРТ/СТОП
 • ШАСИЈА
 • НАВИГАЦИЈА
 • ИНФОЗАБАВА
 • ПРИКЛУЧОК USB
МОДЕЛИ
ENJOY

Најзначајни одлики:

 • Хромирана решетка
 • Патен компјутер
 • Темпомат со ограничувач на брзини

 

Оди на почеток