loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • СВЕТЛА LED
 • МЕСТО ЗА СКЛАДИРАЊЕ
 • ТРКАЛА
 • СОНЧЕВ ПОКРИВ
 • СПОРТСКИ ПАКЕТ OPC ЛИНИЈА
 • ЕЛЕКТРИКА НА ЗАДНА ВРАТА
 • INTELLILUX LED®
 • OPEL EYE
 • ПРИСТАП БЕЗ КЛУЧ
 • ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ
 • АВТОМАТСКИ ТЕМПОМАТ
 • СЕДИШТА AGR
 • КАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗАГРЕВАЊЕ
 • AIRWELLNESS
 • ПАМЕТНИ СОПИРАЧКИ
 • МОТОРИ
 • ПРЕНОС
 • СПОРТСКИ ПРЕКИНУВАЧ
 • ECOTEC®
 • ШАСИЈА
 • НАВИГАЦИЈА
 • INTELLILINK
 • РАДИО
 • ПРИКЛУЧОЦИ USB
МОДЕЛИ
SELECTION
SELECTION

Најзначајни одлики:

 • Електричен управувач, осетлив на брзината
 • Клима со филтри за частички и мириси, рачно управување
 • Систем за следење на притисокот во гумите
 • Воздушни перничиња за возач, совозач, предни и странични
ENJOY
ENJOY

Најзначајни одлики:

 • R 4.0 IntelliLink со систем од 4 звучници
 • Патен компјутер
 • Темпомат со ограничувач на брзината
EXCITE
EXCITE

Најзначајни одлики:

 • 16-инчни тркала од лесна легура
 • Вметнати делови од ткаенината за седишта „ALENTO“
 • Впечатлив беџ „EXCITE“
DYNAMIC
DYNAMIC

Најзначајни одлики:

 • R 4.0 IntelliLink со систем од 6 звучници
 • Спортски прекинувач
 • Светла за магла напред
INNOVATION
INNOVATION

Најзначајни одлики:

 • Светла за читање, напред и назад
 • Електронска климатизација, двојна зона со сензор за влага
 • Управувач чувствителен на брзина
 • Седиште прилагодливо во 6 насоки со лумбална поддршка, возач

Сликата може да прикажува додатна опрема.


Opel ќе ги вложи сите разумни напори да обезбеди содржините на оваа локација да бидат точни и ажурирани, меѓутоа не прифаќа одговорност за какви било тужби или загуби настанати како резултат на потпирање врз содржините од оваа локација. Некои информации на оваа локација можеби нема да бидат точни поради измени на производите направени откако оваа локација е активирана. Некои опишани или прикажани делови од опремата можат да бидат достапни само во одредени земји или со дополнителна доплата. Opel го задржува правото да ги смени спецификациите на производот во било кое време. За тековните спецификации на производот во Вашата земја обратете се до Вашиот Opel дилер.

Оди на почеток