loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ
 • 360° Interior
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • LED СВЕТЛА
 • ТРКАЛА
 • СОНЧЕВ ПОКРИВ
 • OPC ЛИНИЈА СПОРТСКИ ПАКЕТ
 • ПАКЕТ ЦРН ПОКРИВ
 • INTELLILUX LED®
 • OPEL EYE
 • ПРИСТАП БЕЗ КЛУЧ
 • ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ
 • АВТОМАТСКИ ТЕМПОМАТ
 • СЕДИШТА AGR
 • КАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗАГРЕВАЊЕ
 • ПАМЕТНИ СОПИРАЧКИ
 • ПРОСТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ
 • МОТОРИ
 • ПРЕНОС
 • СПОРТСКИ ПРЕКИНУВАЧ
 • ECOTEC®
 • ШАСИЈА
 • НАВИГАЦИЈА
 • INTELLILINK
 • РАДИО
 • ПРИКЛУЧОЦИ USB
МОДЕЛИ
ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ
ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ

Најзначајни одлики:

 • Ограничена понуда на беџ 120 години 
 • Ограничена понуда на 16-инчни тркала од легура 120 години
 • Ограничена понуда на ткаенина 120 години

 

SELECTION
SELECTION

Најзначајни одлики:

 • Електричен управувач, осетлив на брзината
 • Клима со филтри за частички и мириси, рачно управување
 • Систем за следење на притисокот во гумите
ENJOY
ENJOY

Најзначајни одлики:

 • R 4.0 IntelliLink со систем од 4 звучници
 • 7-инчен екран на допир
 • Управувач со контроли за радиото
DYNAMIC
DYNAMIC

Најзначајни одлики:

 • 17-инчни тркала од легура
 • Спортски прекинувач
 • Светла за магла напред
INNOVATION
INNOVATION

Најзначајни одлики:

 • Светла за читање, напред и назад
 • Електронска климатизација, двојна зона со сензор за влага
 • Управувач чувствителен на брзина
Оди на почеток