loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • ЛИНИЈА GЅ, НИВО НА ОПРЕМЕНОСТ, НАДВОРЕШНОСТ
 • ЛИНИЈА GЅ, ВНАТРЕШНОСТ
 • ТРКАЛА
 • ОПЦИИ ЗА ПОКРИВОТ
 • INTELLILUX MATRIX LED
 • АВТОМАТСКИ ТЕМПОМАТ
 • АКТИВНО ПОЗИЦИОНИРАЊЕ ВО ЛЕНТА
 • ДИГИТАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ
 • ПАНОРАМСКА ЗАДНА КАМЕРА ОД 180°
 • НАПРЕДНА ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ
 • ЗАГРЕАНИ СЕДИШТА И УПРАВУВАЧ
 • КОЖНИ СЕДИШТА СО МАСАЖА
 • ПРОСТОР ЗА ТОВАРЕЊЕ
 • ИНФОЗАБАВА
 • БЕЗЖИЧНО ПОЛНЕЊЕ
 • БЕЗЖИЧНО ПОЛНЕЊЕ
 • УСЛУГИ OPELCONNECT
 • MOTOP
 • ПРЕНОС
 • СПОРТСКИ РЕЖИМ
МОДЕЛИ
CORSA
CORSA
 • Автоматско сопирање во град во итни случаи
 • Предупредување на возачот за сонливост
 • Помош за возење во активната лента
 • Темпомат со интелигентен ограничувач на брзината
CORSA EDITION
CORSA EDITION
 • 15-инчни челични тркала со сребрени раткапни
 • 5-инчен екран на радио на допир, со Bluetooth® и USB
 • Рачна климатизација
 • Преклопување на задните седиште 60/40
CORSA GS LINE
CORSA GS LINE
 • 16-инчни тркала од легура со дизајн со 4 двојни краци
 • 7-инчно мултимедијално радио со Bluetooth®, USB и проекција на телефонот
 • Спортски браници напред и назад
 • Спортски седишта
 • Зајакната шасија и спортски режим
CORSA ELEGANCE
CORSA ELEGANCE
 • 16-инчни тркала од легура со 8 двојни краци
 • 7-инчно мултимедијално радио со Bluetooth®, USB и проекција на телефонот
 • Хромирана надворешност и детали во внатрешноста
 • Пакет за видливост и осветлување
 • Потпирач за рака на возачот и амбиентално осветлување
Оди на почеток