loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • СТИЛ И ФУНКЦИОНАЛНОСТ
 • ИЗГЛЕДАЈ ДОБРО
 • ДОМИНИРАЈТЕ НА ПАТОТ
МОДЕЛИ
CROSSLAND
CROSSLAND
 • 16" Челични наплатки со капак
 • Радио со 3,5" централен монохроматски екран, DAB+ и USB 
 • Халогенски предни светла
EDITION
EDITION
 • 16˝ структурирани наплатки, сребрени / црни
 • Multimedia Radio со 3.5" централен екран во боја, DAB+ и 2 USB 
 • LED предни светла
BUSINESS EDITION
BUSINESS EDITION
 • 16˝ структурирани наплатки, сребрени / црни
 • Multimedia Radio со 3.5" централен екран во боја, DAB+ и 2 USB 
 • Ергономско активно седиште (возачко) со потпирач за раце
GS LINE
GS LINE
 • 16" aлуминиумски наплатки, црна со висок сјај
 • Multimedia Radio со 3.5" централен екран во боја, DAB+, 2 USB и Apple CarPlay и Android Auto
GS LINE+
GS LINE+
 • AFL LED предни светла и LED задни светла
 • Eгрономски активни седишта (возачко и совозачко)
 • Двобоен кров
ELEGANCE
ELEGANCE
 • 16" алуминиумски наплатки, Сиви
 • Multimedia Radio со 3.5" централен екран во боја, DAB+, 2 USB и Apple CarPlay и Android Auto
 • LED предни светла
BUSINESS ELEGANCE
BUSINESS ELEGANCE
 • 16" алуминиумски наплатки, Сиви
 • Multimedia Navi Pro со 3.5" централен екран во боја, DAB+ и 2 USB
 • Предни светла за магла
ULTIMATE
ULTIMATE
 • AFL LED предни светла и LED задни светла
 • Двобоен кров 
 • Лигачки задни седишта
Оди на почеток