loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • ДИЗАЈН НА ЗАДНИОТ ДЕЛ
 • ТРКАЛА
 • ПАНОРАМСКИ И ДВОБОЕН КРОВ
 • AFL-LED ПРЕДНИ СВЕТЛА
 • ПАНОРАМСКА ЗАДНА КАМЕРА ОД 180°
 • АВТОМАТСКА ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ
 • HEAD-UP ДИСПЛЕЈ
 • INTELLIGRIP
 • АВТОМАТСКА ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ
 • РАЗНОВИДНОСТ
 • ЛИЗГАЧКИ ЗАДНИ СЕДИШТА
 • ЕРГОНОМСКИ СЕДИШТА СО AGR СЕРТИФИКАТ
 • ФУНКЦИЈА ЗА ГРЕЕЊЕ
 • ИНФОЗАБАВА
 • НАВИГАЦИЈА
 • БЕЗЖИЧНО ПОЛНЕЊЕ
 • УСЛУГИ OPELCONNECT
 • МОТОРИ
 • ПРЕНОС
 • ЕМИСИЈА НА CO₂
Оди на почеток