loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • Crossland X
 • ULTIMATE
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • ПОКРИВ ВО БОЈА СО ПАНОРАМСКИ ПОГЛЕД
 • ИНОВАТИВНИ ПРЕДНИ СВЕТЛА ЦЕЛОСНО ОД LED
 • ЗАДНА КАМЕРА И ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ
 • ДИСПЛЕЈ НАПРЕД
 • АВТОМАТСКО ИТНО СОПИРАЊЕ СО ПРЕПОЗНАВАЊЕ ПЕШАЦИ
 • ДЕЛ ЗА БАГАЖОТ
 • AGR ПЕЧАТ ЗА КВАЛИТЕТНИ СЕРТИФИЦИРАНИ ЕРГОНОМСКИ СЕДИШТА
 • ИНФОЗАБАВА
 • НАВИГАЦИЈА
 • МОТОРИ
 • ПРЕНОС
 • ECOTEC®
МОДЕЛИ
ULTIMATE
ULTIMATE
Од 24.342 €

Најзначајни одлики:

 • 17-инчни тркала од легура, дизајн со повеќе краци, машинска обработка, сиво Technical Grey
 • Целосни LED предни и задни светла, вклучително и светла за свиоци, автоматска контрола со долги светла и препознатливо дневно светло
 • Помош при паркирање назад
 • Екран Head-up
 • Navi 5.0 IntelliLink со 8-инчен екран на допир
ENJOY
ENJOY
Од 16.317 €

Најзначајни одлики:

 • Радио R 4.0 IntelliLink 7-инчен екран на допир во боја, Вluetooth® аудио стриминг, интеграција на паметен телефон преку Apple CarPlayTM, Android AutoTM, приклучок USB, далечински контроли на управувач
 • Електрика на прозори, напред и назад
 • Рачна климатизација
INNOVATION
INNOVATION
Од 17.907 €

Најзначајни одлики:

 • Светла за магла и пакет за осветлување и видливост со сензор за дожд
 • Автоматска A/C, двојна зона
 • Подот на багажниот простор со двојно подесување на висината
 • 16-инчни тркала од легура, двобоен Titan
 • Двобоен покрив + соодветни надворешни ретровизор (препорачана опција)

Сликата може да прикажува додатна опрема.

Opel ќе вложи разумни напори да обезбеди потврда дека содржината на оваа Страна е точна и ажурирана, но не превзема одговорност за тврдења или загуби кои ќе произлезат од повикување на содржината на оваа Страна. Некои од информациите на оваа Страна може да не бидат точни како резултат на промени во производите кои може да се направени по лансирање на производот. Некои елементи од опремата опишана или покажана е достапна само во одредени замји или може да е достапна единствено по дополнителни цени. Opel го задржува правото на промени во спецификациите за производи во секое време. За точни спецификации за одреден производ во вашата земја, ве молиме да се обратите кај вашиот Opel дилер.
Оди на почеток