loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • ULTIMATE
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ЗАШТИТНИ ПЛОЧИ ЗА ПОДВОЖЈЕТО
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • РАЗНОВИДНОСТ И СКЛАДИРАЊЕ
 • ТРКАЛА
 • ПАНОРАМСКИ СОНЧЕВ ПОКРИВ
 • ВРАТА НА БАГАЖНИК СО ОТВОРАЊЕ БЕЗ РАЦЕ
 • INTELLILUX LED
 • АВТОМАТСКИ ТЕМПОМАТ
 • ДИСПЛЕЈ НАПРЕД
 • НАПРЕЧЕН СООБРАЌАЈ НАЗАД
 • БЕЗБЕДНОСТ
 • СТАРТУВАЊЕ БЕЗ КЛУЧ
 • НАВИГАЦИЈА PRO
 • НАВИГАЦИЈА
 • ИНФОЗАБАВА
 • ИНДУКТИВНО ПОЛНЕЊЕ
 • ЗВУЧЕН СИСТЕМ BOSE®
 • OPEL CONNECT
 • МОТОРИ
 • ПРЕНОС
 • ПРИЛАГОДЛИВ ПОГОН НА СИТЕ ТРКАЛА 4x4
 • СУСПЕНЗИЈА FLEXRIDE®
 • ЕРГОНОМСКИ СЕДИШТА
 • АМБИЕНТАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ
 • ПОДЕЛБА НА ЗАДНИТЕ СЕДИШТА
 • EXCLUSIVE
МОДЕЛИ
COUNTRY TOURER
Од 33.736 €

Најзначајни одлики:

 • 25 mm повисоко растојание од подлогата за возење по земјени патишта
 • Заштитни облоги
 • 18-инчни тркала од легура со двојни краци
Оди на почеток