loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ
 • ULTIMATE
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • РАЗНОВИДНОСТ И СКЛАДИРАЊЕ
 • ТРКАЛА
 • ПАНОРАМСКИ СОНЧЕВ ПОКРИВ
 • ЕЛЕКТРИКА НА ВРАТА НА БАГАЖНИК
 • INTELLILUX LED®
 • ПРИЛАГОДЛИВ ТЕМПОМАТ
 • ДИСПЛЕЈ НАПРЕД
 • НАПРЕДНА ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ
 • OPEL EYE
 • СТАРТУВАЊЕ БЕЗ КЛУЧ
 • НАВИГАЦИЈА PRO
 • НАВИГАЦИЈА
 • ИНФОЗАБАВА
 • ИНДУКТИВНО ПОЛНЕЊЕ
 • ЗВУЧЕН СИСТЕМ BOSE®
 • OPEL CONNECT
 • МОТОРИ
 • ПРЕНОС
 • ПРИЛАГОДЛИВ ПОГОН НА СИТЕ ТРКАЛА 4x4
 • СУСПЕНЗИЈА FLEXRIDE®
 • ИЗДУВУВАЊЕ
 • ЕРГОНОМСКИ СЕДИШТА
 • АМБИЕНТАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ
 • ПОДЕЛБА НА ЗАДНО СЕДИШТЕ
 • INSIGNIA GSi
 • EXCLUSIVE
МОДЕЛИ
ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ
ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ

Најзначајни одлики:

 • Ограничена понуда на беџ 120 години
 • Ограничена понуда на 17-инчни тркала од легура, техничко сиво 120 години
 • Ограничена понуда на ткаенина 120 години
 • Ограничена понуда на патосници 120 години
EDITION
EDITION
Од 26.878 €

Најзначајни одлики:

 • Дневни светла LED и задни светла
 • Инфозабавен систем Multimedia
 • 17-инчни дизајнирани тркала
 • Темпомат со ограничувач на брзината
DYNAMIC
DYNAMIC
Од 26.878 €

Најзначајни одлики:

 • Двозонска електронска контрола на климата
 • Управувач со перфорирана кожа и хромирани детали
 • 6-насочно ергономско прилагодливо седиште за возачот
 • Амбиенталното внатрешно осветлување
INNOVATION
INNOVATION
Од 28.327 €

Најзначајни одлики:

 • Хромирани елементи на дизајнот во црна боја со висок сјај
 • Помош за долго светло (автоматско вкл./искл. на светлото)
 • Сензор за дожд и детекција на тунел (предни светла)
ULTIMATE
ULTIMATE

Најзначајни одлики:

 • Предни светла IntelliLux LED® Matrix
 • Внатрешност Alcantara
 • Внатрешност OPC линија и спортски пакет
 • 18-инчни двобојни тркала од легура
 • Multimedia Navi Pro 8-инчен инфодисплеј
Оди на почеток