loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • ПИКСЕЛ СВЕТЛО INTELLILUX LED®
 • ЕКРАН HEAD-UP
 • АВТОМАТСКО СОПИРАЊЕ ВО ИТНИ СЛУЧАИ
 • НАПРЕЧЕН СООБРАЌАЈ НАЗАД
 • АСИСТЕНТ ЗА СООБРАЌАЈНИ ЗНАЦИ
 • АВТОМАТСКИ ТЕМПОМАТ
 • ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА ПРОМЕНА НА ЛЕНТА
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • ПРЕПОЗНАТЛИВИ СВЕТЛА LED
 • БОИ
 • ТРКАЛА
 • ПАНОРАМСКИ СОНЧЕВ ПОКРИВ
 • ЕРГОНОМСКИ АКТИВНИ СЕДИШТА
 • КАРАКТЕРИСТИКИ НА ГРЕЕЊЕ
 • ПРОСТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ
 • ЕЛЕКТРИЧНА ВРАТА НА БАГАЖНИКОТ
 • MULTIMEDIA NAVI PRO
 • ЗВУЧЕН СИСТЕМ BOSE®
 • БЕЗЖИЧНО ПОЛНЕЊЕ
 • МОТОРИ
 • ПРЕНОС
 • СУСПЕНЗИЈА FLEXRIDE
 • ПОГОН НА СИТЕ ТРКАЛА СО ВЕКТОРИРАЊЕ НА ВРТЕЖНИОТ МОМЕНТ
МОДЕЛИ
EDITION
EDITION
 • Дигитално радио DAB
 • 17-инчни челични тркала
 • Целосно LED предни светла
BUSINESS EDITION
BUSINESS EDITION
 • Инфозабавен систем Multimedia Navi
 • 17-инчни челични тркала
 • Целосно LED предни светла
GS LINE
GS LINE
 • Инфозабавен систем Multimedia
 • 18-инчни челични тркала
 • Целосно LED предни светла
GS LINE+
GS LINE+
 • Инфозабавен систем Multimedia Navi Pro
 • 20-инчни тркала од легура
 • IntelliLux LED пиксел светла
ELEGANCE
ELEGANCE
 • Целосно LED предни светла
 • Електронска контрола на климата со двојна зона
 • Амбиентално осветлување
BUSINESS ELEGANCE
BUSINESS ELEGANCE
 • Инфозабавен систем Multimedia Navi Pro
 • 18-инчни тркала од легура
 • IntelliLux LED пиксел светла
ULTIMATE
ULTIMATE
 • Електронска контрола на климата со двојна зона
 • Внатрешен пакет GS
 • Затемнети прозорци
GSI
GSI
 • Инфозабавен систем Multimedia Navi Pro
 • 20-инчни тркала од легура
 • IntelliLux LED пиксел светла
Оди на почеток