loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • ПРИВЛЕКУВА ПОГЛЕДИ
 • ВИСТИНКИ ПРАЗНИК ЗА ВАШИТЕ ОЧИ
 • ОДЛИЧНИ ДЕТАЛИ
 • ИЗГЛЕД КОЈ ВЕ ОСВОЈУВА
 • ОПЦИИ ЗА КРОВ И КАПАКОТ НА МОТОРОТ
 • ПРЕКРАСЕН АМБИЕНТ
 • LED® MATRIX ПРЕДНИ СВЕТЛА
 • АВТОМАТСКИ ТЕМПОМАТ
 • АВТОМАТСКО СОПИРАЊЕ ВО СЛУЧАЈ НА ОПАСНОСТ
 • ДИГИТАЛНА ИНСТРУМЕНТ ТАБЛА
 • ПАНОРАМСКА ЗАДНА КАМЕРА ОД 180 °
 • ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ
 • НАПРЕДНА ЛУКСУЗНОСТ
 • КАРАКТЕРИСТИКИ НА ГРЕЕЊЕ
 • РАЗНОВИДНОСТ
 • НАВИГАЦИЈА
 • ИНФОЗАБАВА
 • БЕЗЖИЧНО ПОЛНЕЊЕ
 • УСЛУГИ OPELCONNECT
 • МОТОР
 • ПРЕНОС И РЕЖИМИ НА ВОЗЕЊЕ
 • ТЕХОЛОГИИ И ПЕРФОРМАНСИ
Оди на почеток