loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ОПРЕМЕНОСТ И ТКАЕНИНИ
 • ТРКАЛА
 • СОНЧЕВ ПОКРИВ
 • OPC ЛИНИЈА СПОРТСКИ ПАКЕТ
 • ADAPTIVE FORWARD LIGHTING LED
 • OPEL EYE
 • ПРОЕКЦИЈА НА ВЕТРОБРАНСКО СТАКЛО RLAD
 • ЗАДНА КАМЕРА
 • ОТВОРИ И СТАРТУВАЈ БЕЗ КЛУЧ
 • ИНФОЗАБАВА
 • НАВИГАЦИЈА
 • 4x4 AWD
 • ПОМОШ ПРИ ТРГНУВАЊЕ НА НАГОРНИНИ И КОНТРОЛА ПРИ СЛЕГУВАЊЕ ПО НАДОЛНИНИ
 • МОТОРИ
 • ПРЕНОС
 • ECOTEC®
 • ПРЕМИУМ ЕРГОНОМСКИ СЕДИШТА
 • КАРАКТЕРИСТИКИ НА ГРЕЕЊЕ
 • ЗВУЧЕН СИСТЕМ BOSE®
 • ПРОСТОР ЗА ТОВАРЕЊЕ
 • НОСАЧ НА ВЕЛОСИПЕДИ

Сликата може да прикажува додатна опрема.

Opel ќе вложи разумни напори да обезбеди потврда дека содржината на оваа Страна е точна и ажурирана, но не превзема одговорност за тврдења или загуби кои ќе произлезат од повикување на содржината на оваа Страна. Некои од информациите на оваа Страна може да не бидат точни како резултат на промени во производите кои може да се направени по лансирање на производот. Некои елементи од опремата опишана или покажана е достапна само во одредени замји или може да е достапна единствено по дополнителни цени. Opel го задржува правото на промени во спецификациите за производи во секое време. За точни спецификации за одреден производ во вашата земја, ве молиме да се обратите кај вашиот Opel дилер.

Оди на почеток